Raanhuisstraat 16, Delden

685.000 k.k.

Kenmerken van de woning

  • Adres Raanhuisstraat 16
  • Plaats Delden
  • Prijs 685.000 k.k.
  • Postcode 7491 ME
  • Bouwjaar 2014
  • Volume 977 m³
  • Tuinligging Zuidoost
  • Perceeloppervlakte 295 m²
  • Woonoppervlakte 259 m²
  • Tuinoppervlakte 111 m²
  • Verdiepingen 5
  • Kamers 8
  • Slaapkamers 5
360° foto's
Plattegrond
Brochure

Over de woning

Ben jij opzoek naar een zéér ruime halfvrijstaande woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers èn een groot souterrain? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Prachtig gelegen aan een rustige straat in de gewilde en kinderrijke woonwijk “'Braak-West'!”, staat dit fraai afgewerkte woonhuis met verrassend veel extra ruimte. Waar vind je nu nog een moderne woning die volledig onderkelderd is en met 5 grote slaapkamers en 2 badkamers is uitgevoerd? Dit mooie helft van dubbel woonhuis is in alles groot, comfortabel, functioneel en een heerlijke plek om te wonen.

De woonkamer is riant mede door de aanwezigheid van de erker en biedt ruimte aan een grote zithoek en een speelhoek. De en suite deuren zorgen voor een afgesloten woonkeuken met kookeiland en kastenwand in een two-tone kleurstelling en tuindeuren naar het terras. Heel bijzonder in deze ruimte is het glazen vloerdeel met direct zicht op de wijnkamer. Aangrenzend is er de praktische bijkeuken, de badkamer met douche en toilet en de toegang naar de berging met veel kastruimte.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer met inloopkast, een grote badkamer met een bad en een dubbel douche en bovendien is er een separaat toilet. Met een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met nog eens 2 grote (slaap)kamers, beiden voorzien van een dakkapel en tevens in te richten als thuiswerkplekken, een toilet met wastafelmeubel en veel bergruimte. Op de bovenste van in totaal 4 verdiepingen is er vliering met weer extra bergruimte.

Over het souterrain raak je niet snel uitgepraat. Hoe geweldig is het om in je eigen wijnkamer in alle rust en comfort te kunnen genieten van de wijncollectie, zowel in aanzicht als in het nuttigen ervan. Uniek in de lichtinval en de inkijk vanuit de keuken, praktisch is het keukenblok. Dit maakt de ruimte ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een praktijk aan huis. Bovendien is er nog een grote gameroom/mancave/hobbyruimte en is uiteraard ook prima te gebruiken als praktijkruimte of werkplek. Ook op deze verdieping is er een (5!) toilet. De technische ruimte is nog verder in te richten en multifunctioneel inzetbaar, zelfs een extra badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Direct aan de woning is het zonneterras, dat overloopt in het loungegedeelte, speelruimte is er op het gazon. De tuin gesitueerd op het zuid-oosten en eveneens te bereiken via een achterom. Aan de voorzijde van de woning is de diepe oprit met carport.

De woning zit letterlijk tjokvol met technische snufjes, domotica en handige extra's. Zo is de warmtepomp met 230 liter boiler, zijn 23 zonnepanelen, airco's verdeeld over 3 verdiepingen, individueel of collectief aan te sturen verlichting en rolluiken. De bijkeuken is voorzien van een stortkoker en er is een centraal afzuigsysteem.

De wijk en straat zijn ruim opgezet en ideaal voor opgroeiende kinderen, spelen op straat kan hier nog gewoon. De verschillende scholen zijn gemakkelijk te bereiken en ook de sportfaciliteiten en het buitengebied zijn dichtbij. Het centrum van Delden is letterlijk op fietsafstand.

Indeling:
Souterrain: gang, toilet, wijnkamer met keukenblok, technische ruimte en multifunctionele ruimte voor gameroom/mancave of hobbyruimte.
Begane grond: entree, hal, toilet met urinoir en fontein, royale woonkamer met erker en kachel, suite deuren, grote woonkeuken met kookeiland voorzien van moderne apparatuur, tuindeuren, bijkeuken met vaste kasten, wasmachine-aansluiting en stortkoker en badkamer met douche toilet en wastafelmeubel. Garage/berging met carport.
1e verdieping: overloop met separate toiletruimte, 3 slaapkamers, hoofdslaapkamer met airco en walk-in-closet. Grote badkamer met ligbad, dubbele regendouche en dubbel wastafelmeubel.
2e verdieping: overloop, separate toiletruimte, 4e en 5e (slaap)kamer, beiden voorzien van bergruimte, dakkapel en airco.
3e verdieping: bergruimte via vlizotrap.

Bijzonderheden:
* De woning is gebouwd in 2014;
* De kavelgrootte bedraagt 259m2;
* De inhoud van de woning is ca. 976m3;
* Het woonoppervlak is ca. 256m2;
* Aanvullend 67m2 souterrain;
* Woning is voorzien van 23 zonnepanelen;
* Warmtepomp met 230 liter boiler 2020;
* Woning is voorzien van vloerverwarming;
* Met energielabel A;
* Airco in de woonkamer, master-bedroom en zolder verdieping (2x);
* Gelegen in de populaire en kinderrijk buurt 'Braak-west'.

In de koopakte zal een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom worden opgenomen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

Of breng een bod uit
5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Eigen woning nog niet verkocht?

Vraag een verkoopgesprek aan