Cruys Voorberghstraat 210, Hengelo

Verkocht

Kenmerken van de woning

  • Adres Cruys Voorberghstraat 210
  • Plaats Hengelo
  • Prijs Verkocht
  • Postcode 7558 WR
  • Bouwjaar 1985
  • Volume 533 m³
  • Tuinligging West
  • Perceeloppervlakte 239 m²
  • Woonoppervlakte 126 m²
  • Tuinoppervlakte 63 m²
  • Verdiepingen 3
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 3
Video
360° foto's

Over de woning

Deze prachtige, royale twee-onder-een-kapwoning in de gewilde wijk Hasseler Es, biedt alles wat je zoekt in een gezinswoning! Met een moderne uitbouw aan de achterzijde waar de luxe keuken (2018) is gesitueerd, geniet je hier van een overvloed aan natuurlijk licht en een schitterend uitzicht op de groene, beschutte tuin. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om een vierde slaapkamer op zolder te creëren. Daarnaast beschikt de woning over een extra brede garage met lichtstraat, perfect voor extra opslag of hobbyruimte, en een eigen oprit.

Wonen in Hasseler Es betekent genieten van een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Het nabijgelegen winkelcentrum Hasselo biedt een ruim aanbod aan winkels, en scholen en sportvoorzieningen liggen op korte afstand. De ligging is ideaal: op fietsafstand van het gezellige centrum van Hengelo en vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en Oldenzaal.

Indeling
Begane grond: Bij binnenkomst via de zij-entree betreed je de hal met toilet, meterkast en trapopgang. De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning biedt een mooi uitzicht op de rustige straat. Aan de achterzijde bevindt zich de royale keuken, die door de grote raampartijen baadt in het licht. Deze moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven. Vanuit de keuken is de handige bijkeuken en de garage toegankelijk, wat extra comfort biedt.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastenwand met schuifdeuren en verlichting. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel, een tweede toilet en een designradiator, alles uitgevoerd in een strakke, eigentijdse stijl.

Tweede verdieping: De vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar eenvoudig een vierde slaapkamer kan worden gerealiseerd. Deze verdieping heeft een dakraam, ruimte voor de wasmachine, CV-ketel en de omvormer voor de zonnepanelen. Ook is er volop bergruimte beschikbaar.

Tuin: De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en achtertuin. De groene achtertuin, gelegen op het westen, biedt volop zon en privacy dankzij de beschutte ligging. Hier vind je een heerlijk terras, perfect om te ontspannen. Daarnaast is er een carport, oprit en een extra brede garage.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1985
Woonoppervlakte: 126 m²
Inhoud woning: 533 m³
Uitgebouwde moderne keuken
8 zonnepanelen
3 ruime slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Parkeren op eigen terrein
Aangebouwde, extra brede garage
Beschutte, zonnige achtertuin op het westen
In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen
Aanvaarding in overleg

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging van deze instapklare woning op een fantastische locatie. Dit is een unieke kans om te wonen in een comfortabele gezinswoning in een groene, kindvriendelijke wijk!

Plan een bezichtiging

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

Of breng een bod uit
5 min. loop afstand       5 min. fiets afstand

Voorzieningen


Openbaar Vervoer


Overig


Eigen woning nog niet verkocht?

Vraag een verkoopgesprek aan